Menu Sluiten

Taxi Putten

Taxi Putten

Taxi Veluwe Noord is de specialist voor uw taxiritten in Putten. Wij bieden voordelige taxiritten aan in Putten, Harderwijk, Zeewolde en de rest van de Veluwe. Onze starttarieven voor een taxi in Putten beginnen vanaf €3,19 voor één tot vier personen en vanaf €6,49 voor vijf tot achter personen.

Wij hebben daarnaast in al onze prachtige taxi’s in Putten een taxi-meter geïnstalleerd, waardoor u altijd op de hoogte blijft van de ritprijs en dus nooit teveel betaald voor een taxi in Putten!

Onze taxi service in Putten

Of u nou opzoek bent naar een privetaxi, groepsvervoer, VIP-vervoer of luchthavenvervoer, Taxi Noord Veluwe biedt het aan. Onze vakkundige chauffeurs staan elke dag en nacht voor u klaar, om u van A naar B te brengen. Onze taxi’s bieden ruimte tot wel acht personen. Er is dus altijd ruimte om u in de gehele Veluwe te vervoeren! Mocht u verder willen, neem dan gerust contact met ons op, zodat wij een afspraak met u kunnen inplannen.

De kwaliteiten van onze Taxi Service in Putten

Onze betrouwbare chauffeurs rijden in luxe Mercedessen die van alle mogelijkheden zijn voorzien. Zo kunt u bijvoorbeeld pinnen in onze taxi’s en kunt u zelfs een bon meekrijgen na de rit. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaald voor onze taxiritten in Putten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met Taxi Noord Veluwe! 

U kunt gemakkelijk uw Taxi Harderwijk boeken, ook zijn wij actief als Taxi ErmeloTaxi Nunspeet en Taxi Zeewolde