Menu Sluiten

Taxi Ermelo

Heeft u een kwalitatieve taxi in Ermelo nodig? Dan bent bij Taxi Veluwe Noord aan het juiste adres. Wij bieden scherpe tarieven aan voor een taxi in Ermelo. Onze starttarieven voor een taxi in Ermelo beginnen vanaf €3,19 voor één tot vier personen en vanaf €6,49 voor vijf tot achter personen. Wij hebben daarnaast in al onze taxi’s in Ermelo een taxi-meter geïnstalleerd, waardoor u altijd op de hoogte blijft van de ritprijs en dus nooit teveel betaald voor een taxi in Ermelo!

Onze taxi service in Ermelo

Onze gespecialiseerde taxichaffeurs staan 24/7 voor u klaar om u in Ermelo te vervoeren. Mocht een taxi nodig hebben in andere locaties, is dit natuurlijk ook mogelijk! U kunt altijd contact met ons opnemen voor een offerte op maat. Taxi Veluwe Noord staat bekend om haar goed service. U kunt bij ons terecht voor luchtvaarvervoer richting Schiphol of andere bekende vliegvelden, maar ook voor ziekenvervoer, VIP-vervoer, groepsvervoer en zelfs als persoonlijke chauffeur. Taxi Noord Veluwe staat altijd voor u klaar!

De kwaliteiten van onze Taxi Service in Ermelo

Naast dat wij elk moment van de dag voor u klaar staan, kunt u bij ook bij ons afspraken inplannen voor een taxirit in Ermelo. U kunt de rit zowel contant, als met pin betalen en u kunt een bon ontvangen na de rit, zodat u zeker weet dat uw administratie ook weer op orde is! Neem direct contact op voor een voordelige taxi in Emelo!

U kunt gemakkelijk uw Taxi Harderwijk boeken, ook zijn wij actief als Taxi NunspeetTaxi Putten en Taxi Zeewolde