Menu Sluiten

Chauffeursdiensten

Chauffeursdiensten

Reizen is een tijdrovende bezigheid en daarom begrijpen wij bij TVN als geen ander dat uw tijd waardevol is. U kunt uw tijd efficiënt besteden door werk gedaan te krijgen, contacten onderhouden of door simpelweg even van de rust te genieten. Onze chauffeurs zijn representatief en uitermate gekwalificeerd. Zij kenmerken zich door hun professionaliteit, punctualiteit en uitstekende rijvaardigheid.

Chauffeur om de veluwe

Onze betrouwbare chauffeurs staan elke dag van de week voor u klaar om als prive-chauffeur te fungeren voor u. U kunt gemakkelijk online reserveren, of bellen met 06 26 323 999 om een afspraak te maken.

Al onze taxi’s zijn uitgerust met taxi-meters, kunnen met pin/creditcard betaald worden en u kunt zelfs een bon krijgen van u taxirit. Zo kunt u noodzakelijke ritten voor werk ook gemakkelijk declareren, zonder veel rompslomp. Taxi Noord Veluwe staat elke dag en nacht voor u klaar!

U kunt gemakkelijk uw Taxi Harderwijk boeken, ook zijn wij actief als Taxi ErmeloTaxi NunspeetTaxi Putten en Taxi Zeewolde

WhatsApp Image 2020-04-23 at 19.32.10 (1)